بعد از مدتی سخنگویان سونی خبری را اعلام کردند که نتوانست خیلی به آنها کمک کند. آنها گفتند هیچ مدرکی دال بر دسترسی به اطلاعات حسابهای اعتباری و مالی کاربران پیدا نکردند. با این حال نمیتوانند قطعا بگویند که هکرها به این اطلاعات دسترسی پیدا نکردند.
هکرها یک فایل با نام Anonymous با این متن ( We are Legion ) در سرور سونی آپلود کردند اما برت براون، سخنگوی جامعه Anonymous دست داشتن این گروه ( این گروه بزرگ و قدرتمند بدون یک رهبری واحد واقعی ) را در این پروژه رد کرد. ناشناس پاک زندگی میکند.
10 می : ساندویچ بستنی جان تازهای به اندروید داد

10 می خبرش اعلام شد. 19 اکتبر پیش نمایشها ارائه شد و عاقبت در 17 نوامبر اندروید 4 موسوم به Ice Cream Sandwich به دنیا معرفی شد تا سیستم عامل محبوب گوگل با ظاهری جذابتر و بامزهتر و البته کاراتر از پیش برای فتح جهان پیش برود!
ICS یک نسخه مشترک میان تبلتها و گوشیهای موبایل هوشمند است تا از این به بعد کاربران این دو گجت ( که هر روز هم دارند زیاد میشوند ) بعد از این روی یک بستر بتوانند از این ابزارهای همراه خودشان استفاده کنند.
البته باید واقعیت را قبول کرد. ساندویچ بستنی ( بستنی حصیری؟ ) در حقیقت در اصل برای تکمیل چند ویژگی نسخه 3 اندروید ( خانواده Honeycomb ) ارائه شد. اما ارائه آن با گوشی جنجالی و مهمی چون Galaxy Nexus ( سامسونگ – گوگل ) که خیلیها منتظر ورودش بودند این نسخه را به خبرسازترین نسخه اندروید تبدیل کرده است.
در حقیقت میتوان گفت اندروید 4 نه فقط یک خبر مهم برای گوگل که در اصل بهترین آپدیت نرم افزاری دنیای موبایل در سال 2011 بود.
28 ژوئن : گوگل پلاس متولد شد

گوگل در این سالها از یک موتور جستجوگر به گروهی از تمامی ابزارها تبدیل شده است! هر چه بخواهید گوگل یا دارد ( شاید بهترینش را هم داشته باشد ) یا تلاش میکند که داشته باشد! اما گوگل یک چیز نداشت.
در سال 2011 بیشترین کاری که کاربران اینترنت کردند حضور در شبکههای اجتماعی بوده است. اما گوگل یک شبکه درست و حسابی اجتماعی نداشت. یعنی تا 28 ژوئن، روزی که گوگل پلاس متولد شد نداشت!
گوگل پیش از پلاس سرویس دیگری به نام گوگل باز را معرفی کرد. باز یک نکته تاریک در کارنامه گوگل بود. گوگل به اشتباه باز را سرویسی بیش از حد در دل Gmail طراحی کرد ( به این امید که کاربران فوقالعاده gmail را به باز بکشاند ) که همراهیش با مشکلات حریم شخصی زیاد باز باعث شد سریعا شکستش قطعی بشود. باز فقط از فوریه 2010 تا اکتبر 2011 عمر کرد.
گوگل استاد خبرسازی است. محصول بعدی یعنی گوگل پلاس را این بار مستقل از Gmail و در میان یک هیاهوی بزرگ خبری افتتاح کرد. در اول شما باید توسط یک دوست به پلاس دعوت میشدید. بعد از سه ماه در 20 سپتامبر اما عضویت برای همه آزاد شد.
پلاس در 88 روز به 50 میلیون کاربر رسید در حالی که فیس بوک 1325 روز ! هفته قبل گوگل اعلام کرد 62 میلیون نفر عضو پلاس شدند. فیس بوک 750 میلیون عضو دارد اما همین رشد عجیب گوگل ( البته الان کمی کند شده است ) دست و دلش را میلرزاند. یعنی گوگل پلاس روزی بزرگترین شبکه اجتماعی جهان میشود؟
ماه جولای : غوغای تبلتهای رقیب iPad

موتورولا Xoom و ایسر Iconia A500 و سامسونگ گلکسی تب 10.1 و ایسوس Eee Pad ترنسورفمر و … همان نامهایی هستند که چند ماه پیش ناشناخته بودند اما در سال 2011 بازار را به شدت تحت تاثیر خود قرار دادند.
در ماه جولای موتورولا اعلام کرد تبلت Xoom این شرکت 440 هزار دستگاه فروخته است. این در حالی بود که Ipad اپل 9.25 میلیون دستگاه ( تقریبا 20 برابر ) فروش داشته است. قاعدتا نباید نگران بود اما اپل به راستی خطر را درک کرده بود.
تبلتهایی با سیستم عامل Honeycomb Android روز به روز چون قارچ بیرون میآیند و به شدت هم فروش دارند. در حقیقت اندروید بهانه را از دست تولیدکنندگان سختافزار گرفت و حالا همه با کمک این مرد سبز گوگلی برای Ipad خط و نشان میکشند. این درحالی بود که قیمت فوقالعاده پایین این تبلتها برگ برنده بزرگی این روزها در رقابت به آی پد اپل محسوب میشود.
15 آگوست : گوگل به دنبال خرید موتورولا

میشود گفت گوگل دارد به مالک اینترنت تبدیل میشود! محصولات بعضا بینظیر این شرکت روز به روز بیشتر روی مانیتورها و گوشیهای ما بیشتر جا باز میکنند. اما همه محصولات این شرکت روی مانیتورها و گوشیهایی اجرا میشوند که توسط دیگر کارخانهها ساخته شده است!
گوگل شبها موقع خواب کابوس میدید. میترسید روزی به آرزوی خودش نرسد. نتواند مثل اپل و RIM بشود. این شد که به دنبال خرید موتورولا به قیمت 12.5 میلیارد دلار رفت. حالا گوگل میتواند سیستم عاملی که مینویسید ( اندروید ) روی گوشیهای خودش اجرا کند ( گوشیهای موتورولایی ) و اپلیکیشنهایی که برایش نوشته میشود را در فروشگاه خودش ( اندروید مارکت ) بفروشد.
حالا گوگل عین یک مرد کامل شده بود. مردهای کامل به دیگران اطمینان میبخشند. همین شد که گوگل به تعداد بسیار زیادی از شرکتهایی که نگران و هراسناک به این معامله نگاه میکردند اطمینان داد که به ارائه اندروید به صورت اوپن سورس هنوز هم متعهد است و همه شرکتها میتوانند از اندروید و جامعه پر جوش و خروش برنامهنویسان آن استفاده کنند. گوگل یک مرد کامل و البته مهربان شده بود!
18 آگوست : پروژه شکست خورد. TouchPad میمیرد

قماربازها یک چیزی میگویند. این قانون میگوید آخر یک حرکت پرخطر شکسته شدن قلب شماست. HP قمار سختی را شروع کرد. او میخواست در بازاری بسیار سهمگین با نامهایی بسیار بزرگ وارد بشود.
Apple و RIM و اندروید Google با ارتش وحشتناکشان همه ایستاده بودند و میجنگیدند اما ناگهان همه با هم متحد شدند در مقابل رقیبی که آمده بود این بازار پرسود را مال خود کند. HP با Palm !
کابوس سریع TouchPad اچ بی دقیقا از وقتی شروع شد که Palm را خرید و 3 میلیارد دلار برای سیستم عاملی که Palm وظیفه گسترشش را داشت هزینه شد. اما Web OS آنقدرها هم تعریفی از آب در نیامد.
Brian Humphries که یکی از مقامات رده بالای HP گفته بود وب او اس بهترین سیستم عامل دنیای موبایل است. غافل از این که با حلوا حلوا دهان شیرین نمیشود. حالا HP کاربرانی دارد که گجتی خریدهاند که به خاطر گسترش نیافتن سیستم عاملش عملا به یک آشغال تبدیل شده است چرا HP در 18 آگوست عملا شکست پروژه تاچ پد را اعلام کرد.
نظرات شما عزیزان:
|